Kaj so Magento moduli?

Tehnologija

Magento je najbolj znana in tudi ena najbolj razširjenih platform za izdelavo spletnih trgovin. Uporabljajo jo tako največje spletne prodajalne, v katerih je na milijone izdelkov, kot tudi manjše. Prednost trgovine je, da omogoča izjemno pestrost “nastavitev” oziroma prilagoditve, za katere skrbijo Magento moduli. Vsaka funkcija, ki si jo v svoji spletni trgovini zaželite, je z njimi mogoča. Ima pa Magento žal tudi eno pomanjkljivost – je nekoliko bolj zahteven za uporabo, zato je treba ob postavitvi trgovine poskrbeti za uvajanje. Nič hudega – nekaj uric z vašim IT mojstrom, pa jo boste hitro obvladali. Če vam ta nudi podporo tudi kasneje, po zaključku izdelave, pa še toliko bolje.

Magento moduli

Magento moduli (http://www.ms3.si/izdelava-spletne-trgovine/moduli/) so drobni programi, ki delujejo znotraj platforme in skrbijo za posamezne funkcije, ki si jih želite od svoje spletne trgovine. Z njimi si bistveno olajšate delo, prav tako pa lahko naredite svoje spletne prodajalne precej bolj prijazne za uporabnike. Lahko bi rekli, da gre za praktična orodja, ki vam pomagajo pri prodaji, pri promociji, pri poenostavitvi poslovanja …
Kateri Magento moduli so nepogrešljivi in jih vsekakor velja uporabljati? Ker danes ne gre brez družbenih omrežij, pridejo več kot prav Magento moduli za povezavo z Instagramom ter drugimi socialnimi mrežami, ki jih boste uporabljali za promocijo oziroma informiranje uporabnikov. Prav tako danes ne gre brez modula, ki omogoča pojavno okno za naročilo elektronskih novičk – vsebinski e-mail marketing je eden najboljših načinov, da zadržite svoje stranke in jih prepričate, da se vedno znova vračajo k nakupom. Da boste konkurenčni, pa so potrebni tudi Magento moduli, ki ponujajo hitro pripravo najrazličnejših prodajnih akcij, na primer kuponov oziroma kod za popuste. Komunikacija s strankami in promocijske akcije se pogosto izvajajo z poko v roki – večina modulov je zato prilagojena posamezni obliki promoviranja strani ali ponudbe, kjer sta obveščanje in nagovarjanje k ugodnejšemu nakupu povsem prepletena.


Prav tako so nujni Magento moduli, namenjeni striktno poenostavitvi poslovanja. Zagotovo ne gre brez modula, ki omogoča različne načina plačila, ter enostavno naročanje zalog, izstavljanje računov ter podobno.

In na kaj velja biti pozoren? Dobro se je odločati za module, ki poskrbijo za več stvari hkrati, poleg tega pa velja izbirati najprimernejše glede na to, ali se ukvarjate z veleprodajo, prodajo na drobno ali obojim.

Reševanje podatkov. Čeprav se izguba družinskih slik iz dopusta ne zdi nič drastičnega povzroči v nas čustva, s katerimi se ne želimo srečevati. Preberi več …

Similar Posts: