Casio PX-160 slušalke

Tehnologija

Obstaja kar nekaj možnosti pri izbiri vrečk in zaščitnih ovitkov. Casio celo ponuja svojo blagovno znamko ovitkov PRIVCASE Privia, ki odlično ustreza PX-160 in cena je precej dostopna.

Casio PX-160 Privia vrečka

Obstaja širok izbor drugih odličnih vrečk na spletni trgovini »Amazon«; pred nakupom pa vseeno preverite, ali bo vrečka primerna za PX-160.

Casio PX-160 slušalke

Slušalke so zelo priročne, če želite vaditi samo zase, kjer se lahko osredotočite izključno na svoje igranje in ne motite druge v vaši bližini.

Poleg tega bo dober par klavirnih slušalk zagotovil jasen in podroben zvok, ki ga vgrajeni zvočniki ne morejo ponuditi.

V večini primerov so slušalke, vključene v pakete Amazon, poceni in ne nudijo odlične kakovosti zvoka in udobja.

Ko govorimo o digitalnih klavirjih za začetnike in malo bolj zahtevne uporabnike , Casio ve, kaj dela. PX-160 je ena od najboljših možnosti, ki jo lahko dobite v tem cenovnem razredu ($450-550).

Klaviatura je za vsakogar, ki želi instrument, ki daje občutek in zveni podobno kot akustični klavir, hkrati pa je prenosen in cenovno dostopen. Klavir bi bil odlična izbira za začetnike in bolj izkušene glasbenike.

Obtežene »Ivory/Ebony« tipke zagotavljajo zelo realističen in naraven občutek, podoben akustičnim klavirjem, kar je kot nalašč za učence, ki nameravajo nekoč preiti na akustični klavir.

Pri PX-160 ne boste našli na stotine zvokov, zvočnih efektov in dodatnih funkcij, saj je bil zasnovan predvsem za zagotavljanje visokokakovostnega klavirskega zvoka in ponujanje občutka igranja na pravi klavir.

Kljub temu je klavir opremljen z primerno količino funkcij, in ne morem reči, da pri PX-160 nekaj manjka.

Klavir vam omogoča predvajanje 18 različnih zvokov, snemanje in predvajanje vaših nastopov, združevanje zvokov, predvajanje v načinu »duet«, izmenjavo MIDI podatkov prek USB-ja in še več.

Dobili boste veliko za malo denarja, saj je cena nižja od $500.

Alternative

Casio PX-160 stane manj kot $500 in spada v isti cenovni razred kot spodaj navedeni konkurenti.

Similar Posts: