DeWalt DCCS620P1: najboljša akumulatorska žaga

Dom

Idealena za majhna dela okoli gradbišča ali dvorišča

Motorna žaga DEWALT DCCS620P1 se je izkazala za čudovito 20V kompaktno (30 cm) akumulatorsko motorno žago; kot nalašč za lahka rezalna dela okrog dvorišča. Večina lastnikov za svoja dvorišča ne potrebuje velike verižne žage, zato je za mnoge DEWALT DCCS620P1 idealna verižna žaga. To je ena najbolj ocenjenih motornih žag, ki jih boste našli na trgu.

Oglejmo si podrobneje in preverimo, ali bo ustrezala vašim potrebam in proračunu.

Odkar je DeWalt predstavil svojo paleto orodij FlexVolt, starejša orodja 20V Max pogosto najdemo po neverjetno nizkih cenah. To je odlična novica za lovce na ugodne cene, ki iščejo izjemno kakovost in inženiring, ki gre v izdelke DeWalt, po zelo ugodni ceni.

Res je, da DeWalt DCCS620P1 ni v isti ligi kot novejši DCCS670X1 FlexVolt. Oblika je starejša in ne tako močna. Ampak tudi ob redni maloprodajni ceni dobimo veliko za majhno motorno žago. Če lahko najdete znižano ceno (kar je zelo verjetno v teh dneh), je to izjemno fantastičen posel. Dobra novica je, da so baterije FlexVolt 20V / 60V združljive s prejšnjimi modeli, kar pomeni, da lahko novo baterijo uporabite na starih 20V Max orodjih. Seveda, to pomeni da morate baterije in polnilnik FlexVolt kupiti posebej, vendar je vredno naložbe, če že uporabljate orodja DeWalt 20V Max – veliko jih je na voljo v vseh oblikah, velikostih in opisu – več kot 100.

Motorna žaga DeWalt DCCS620P1 ima dovolj moči za večino rezalnih del po dvorišču. Funkcije tega modela so precej preproste za uporabo. Prav tako so varnejše za tiste, ki ne poznajo motornih žag. Z upoštevanjem priporočenega začetnega zaporedja in malo fizične moči, lahko vsak z lahkoto in hitro zažene motorno žago. Možnost podaljšanja garancije podjetja DeWalt je odraz njihove zavezanosti kakovosti. Z motorno žago DeWalt DCCS620P1 dobimo veliko za primerno ceno.

 

Similar Posts: