Razlogi za nakup robotske kosilnice Husqvarna

Dom

Husqvarna robotska kosilnica je zelo enostavna za uporabo in vam daje več prostega časa, da sami vzdržujete trato. Tukaj je nekaj načinov, kako vam lahko olajša življenje:

  • Ko je robotska kosilnica Automower nameščena in konfigurirana, naprava samostojno zagotovi, da je trata pokošena brez posredovanja uporabnika. 
  • Začetna nastavitev je opravljena zelo hitro, urnik košnje pa je enostavno nastavljen prek aplikacije Automower Connect ali uporabniku prijazne nadzorne plošče kosilnice.
  • Aplikacija Automower Connect omogoča enostavno upravljanje in spremljanje kosilnice s pametnega telefona prek povezave Bluetooth ali mobilnega omrežja. 
  • Robotska kosilnica Automower zagotavlja, da je vaša trata vedno pokošena – 24 ur na dan, 7 dni v tednu. Pokošena trava je dovolj majhna, da se razgradi neposredno na trati in se spremeni v naravno gnojilo, zato jih ni treba zbirati ročno.
  • Dolivanje goriva in ožičenje ni potrebno – vaša robotska kosilnica sama najde pot do polnilne postaje in tam ostane, dokler se baterija ne napolni dovolj in je pripravljena za naslednjo košnjo.
  • Potrebno je zelo malo vzdrževanja. Občasno, odvisno od velikosti vaše trate, porabite nekaj minut za čiščenje trave s koles in podvozja. Redna menjava rezila je bistvenega pomena za ohranjanje odlične učinkovitosti košnje.
Husqvarna robotska kosilnica je zelo enostavna za uporabo in vam daje več prostega časa, da sami vzdržujete trato. 

Husqvarnina robotska kosilnica Automower je očitna zmagovalka v številnih dolgotrajnih testih in -velja za izjemno zanesljivo. Kosilnica je zasnovana za premagovanje večine vrst ovir. Včasih potrebuje malo pomoči in občasno ponovni zagon, a vgrajena inteligenca sama obvlada najtežje situacije, tudi v zapletenih vrtovih.

Naprava je pri delu na travniku skoraj neopazna – opravlja ga hitro, tiho in učinkovito. Glasnost Automower-ja je zelo nizka, okoli 60 dB, kar ustreza ravni hrupa pri tihem pogovoru. Primerjamo ga lahko z nivojem hrupa navadne bencinske kosilnice ali samohodne kosilnice, ki ustvarjata med 95 in 100 dB (A).

Kosilnico lahko pustite delati na vrtu brez skrbi za svoj mir in mir vaših sosedov.

Husqvarna robotska kosilnica napaja baterijo, ne ustvarja neposrednih emisij kot običajne bencinske kosilnice. Poleg tega je dejanska poraba energije zelo nizka (nižja kot pri običajni žarnici z žarilno nitko z močjo 60 W). So zelo tihe naprave, ki ne ustvarjajo hrupa. To pomeni, da lahko robotska kosilnica deluje med vrtno zabavo, ne da bi vam bilo treba skrbeti za hrup in izpušne pline.

Pokošeno travo pustimo kar na zelenici, rezultat je bolj zelena, gostejša in zdrava trata, ki zahteva manj gnojila. Vse prednosti kosilnic so tako tiste, ki vplivajo na njeno visoko priljubljenost.

Similar Posts: