Školjka Toto MS964214CEFG#12 Eco Soiree je narejena iz visoko odporne plastike

Dom

Namesto lukenj se je podjetje odločilo za sistem z dvema šobama, ki med postopkom bolj skrbno usmerja vodo po celotni školjki. Z dvema šobama, ki vse usmerjata navzdol do sifona, dobite bolj temeljito splakovanje in voda ne bo brez potrebe krožila po skledi. Zvezda te straniščne školjke Toto MS964214CEFG#12 Eco Soiree je pravzaprav sedež Softclose, ki ni samo udoben za sedenje, temveč odpravi tudi loputanje s pokrovom.

Toto MS964214CEFG#12 Eco Soiree je narejena iz visoko odporne plastike in zelo lesketajočega polipropilena. Ta maska omogoča, da je školjka odporna na kemikalije in čistilna sredstva, vendar lahko še vedno želite uporabite neabrazivne materiale, kadar so na voljo. Z vgrajenim tečajem se sedež nežno spušča in se ne bo nikoli zaloputal. Montaža je enostavna, tudi če je to prvič, da namestite stranišče. Priloženi pritrdilni vijaki so varni, straniščni sedeži pa so oblikovani tako, da se prilegajo podolgovatim ali navadnim posodam.

Stvari, ki jih je dobro vedeti

Školjka Toto MS964214CEFG#12 Eco Soiree tehta samo 54kg in njene dimenzije so 71x36x69cm. To ni najmanjša straniščna školjka, vendar tudi ni največja. Je primerno velika in na njej bodo našli udobje vsi ljudje. Na voljo so barvno bela, Sedona bež, kolonialna bela in barva kosti. Zasnova stranišča vključuje dekorativni kos, ki je nadgrajen z visoko kakovostnim kotličkom. Kar se tiče garancije, se lahko veselimo enega leta z omejitvami, tako da tukaj ni nič preveč izjemnega. Toda zaradi spektakularne izdelave dvomimo, da boste morali uveljavljati garancijo.

Brez sedeža je višina posode približno 41cm, s sedežem pa lahko računate na približno 44cm. To je kar veliko in bo odlično za osebe, ki so nadpovprečne velikosti. Če se po intenzivni uporabi vaš toaletni sedež začne izrabljati, lahko vedno naročite identičen nadomestek od Tota, namesto da bi morali nabaviti nek popolnoma drug sedež. Seveda, če vam priložen mehki sedež ni všeč, je to priporočilo čisto nepomembno.

Similar Posts: