Nasveti za sproščeno doživetje najlepšega dne v življenju

Zanimivosti

Prihaja vaš poročni dan in po dolgem obdobju načrtovanja se je čas končno približal. Najboljši slovenski poročni fotografi svetujejo, da je na ta dan ključno, da se sprostita in prepustita izvedbo ekipe, ki sta jo najela. Ni treba, da se preveč obremenjujeta z vremenom, saj lahko tudi v dežju nastanejo prekrasne poročne fotografije. Kdaj začeti z načrtovanjem poroke pa je odvisno od posameznega para in njunih želja ter prioritet.

Pomembno je, da se osredotočita na stvari, ki jih cenita najbolj. Na koncu bodo ostali samo ljubezen, prstan, partner oziroma partnerka in fotografije, ki bodo za vedno ostale kot spomin na najlepši dan vajinega življenja. Zato ne odlašajta in poiščita tisto, kar vama je najpomembnejše, saj je v sezoni porok prostih sobot omejeno število.

Najlepše stvari v življenju niso stvari, ampak trenutki.

Pomembnost spoznavanja fotografov in snemalcev ter izražanja lastnih želja

Za bodoča mladoporočenca je izjemno pomembno, da imata možnost ogledati si veliko število fotografij in videoposnetkov, ki so jih ustvarili fotografi in snemalci, ki jih zanimajo. Želita si namreč najti nekoga, katero delo jima bo najbolj ustrezalo za poroko. Pomembno je, da par spozna fotografo in snemalce ter občuti, da je delo ustvarjalca ravno to, kar sta iskala.

Vsak dober fotograf bi lahko posnel odlične fotografije na poroki, vendar imajo pari različne okuse. Zato je ključnega pomena, da par izrazi svoje želje in postavi čim več vprašanj že na začetku. Poročni fotografi se vedno trudimo, da se zbližajo s pari in spletejo prijateljske vezi, ne zgolj da fotografirajo ali posnamejo njihovo poroko.

Pred fotografiranjem para za zaročno fotografiranje se s parom dogovorijo o podrobnostih in napotkih nekaj dni prej. Prav tako jih prosijo, da napišejo nekaj besed o sebi, kar jim pomaga pri pripravi scenarija in idej za fotografiranje. Priprave na poročno fotografiranje naj bodo čim manj stresne, saj iskanje pravega poročnega fotografa lahko predstavlja izziv. Poročni fotografi uporabljajo različne pristope in želijo zajeti poročni dan na edinstven način.

Zanje nagrade in sezname najboljših poročnih fotografov niso najpomembnejše, temveč želija, da je par zadovoljen z njihovim delom in se lahko popolnoma zaneseta na njih. Radi fotografiraja sproščene in nasmejane pare, ki si želijo skupnih fotografij, še posebej pa se jim zdi zanimivo fotografiranje na neobičajnih lokacijah in neklasičnih porokah.

Similar Posts: