Brezrokavniki Oslo Woman

Velika izbira promocijskega tekstila

Darila in promocija

Podjetja za svojo promocijo ali personalizirana darila vse pogosteje uporabljajo različne vrste tekstila, ki so zlasti uporabne za športne ter podobne dejavnosti. Izjemno priljubljene so, na primer, softshell jakne, ki predstavljajo klasično športno vrhnje oblačilo. Narejene so iz več plasti, ki odlično ščitijo pred vetrom in mrazom. 

Na promocijski tekstil ponudnik natisne ali izveze logotip, lahko pa tudi katero koli drugo sporočilo, ki predstavlja samo blagovno znamko podjetja. Uporabniki bodo kakovostno izbrana oblačila radi nosili, obenem pa vodo širili blagovno znamko podjetja. Prav gotovo so med bolj priljubljenimi oblačili za promocijo tudi brezrokavniki, saj so izjemno uporabni v različnih obdobjih leta.

Promocijska oblačila za rekreativne športnike 

Tople vetrovke, brezrokavniki ter podobno lahko podjetja podarijo vsem tistim, ki se v svojem prostem času radi udeležujejo najrazličnejših športnih aktivnosti na prostem. Takšnega darila bodo veseli tako tekači, kolesarji, pohodniki in ne nazadnje še plezalci. 

Brezrokavniki Roly Almanzor
Kakovostni brezrokavniki znamke Roly Almanzor

Zelo dobro je, da podjetja poznajo navade in hobije svojih zaposlenih in strank ter poslovnih partnerjev, ker jih na ta način veliko lažje dobro obdarijo. Najpomembneje pa je, da je promocijski tekstil narejen iz kakovostnega in trpežnega materiala, saj podjetje s tem pokaže tudi veliko mero spoštovanja do osebe, ki ji promocijsko darilo podari. 

Drugi priljubljeni promocijski izdelki 

Še preden se odločite za nakup promocijskih izdelkov je dobro, da prebrskate ponudbo na trgu in ugotovite, kateri promocijski izdelki so uvrščeni med najbolj priljubljene.

Promocijski izdelek Stylus Kemik Twist

Dobra izbira so, na primer, promocijske flaške, svetilke, hranilniki, PVC obeski za ključe z LED lučko, PVC oblekice za ključe, obeski za ključe s krpico, shakerji, zapestnice, ovratni trakovi, dogodkovne zapestnice, silikonski in tekstilni obeski za ključe, plavajoči obeski za ključe, kemični svinčniki, USB ključki, etuiji za očala in telefone. 

Vsi izdelki so vam na voljo tudi v spletnih prodajalnah, kjer si jih lahko zagotovite po dostopnejši ceni. 

Pestra izbira promocijskega tekstila 

Dober promocijski tekstil – jakne, brezrokavniki, majice, hlače, bunde ter podobno – vam je prav tako na voljo v spletnih prodajalnah. Tako si material za promocijo svojega podjetja lahko izbirate kar od doma, trgovine pa lahko seveda obiščete tudi v njihovih fizičnih prostorih. 

Velika izbira promocijskega tekstila in drugih izdelkov vam je na voljo tudi v spletni prodajalni habeco.si.

Similar Posts: