Lastnosti kegeratorja EdgeStar KC-2000

Dom

Prav tako nam je všeč, da je notranjost kegeratorja KC-2000 popolnoma odprta, tako da ga lahko nastavite po svojih željah. To je verjetno odvisno od tega, ali vzamete enojno ali dvojno opcijo, vendar je dobro, da niste omejeni. Prav tako ni prostora za jeklenko z CO2. Jeklenka je nameščena na hrbtni strani, tako da boste imeli vso notranjost samo zase!

Ta model ima veliko enakih funkcij kot KC1000:

  • Vrata iz nerjavečega jekla, spojke in stolp
  • Pladenj za kapljice
  • Kompaktna oblika (123 x 51 x 63cm)
  • Priložena prazna jeklenka z CO2 (2kg)

Kot pri modelu EdgeStar KC1000, je EdgeStar KC-2000 opremljen z vsem, kar potrebujete, manjkajo le jeklenka z CO2 in sodček piva. Za povprečne sodčke boste imeli vse potrebe cevi in pribor, tako da bodo samo domači pivovarji morali kupiti dodatne komponente.

Kegerator EdgeStar KC-2000 ima tudi nekaj nadgradenj, ki jih manjši modeli nimajo. Ob robovih je zaščitna ograja, ki preprečuje, da bi se kozarci prevrnili ali padli. V notranjosti je tudi zaščitna talna plošča. Pomaga vam pri premikanju sodčkov in ščiti hladilnik. Skratka, izgleda bolj profesionalno kot mali KC1000.

Pritrjen je na kolesa, tako da ga lahko enostavno premikate po kuhinji, dnevnem prostoru ali moškem brlogu. Glede na to, kako velik je, je to še posebej priročno.

Tako kot pri manjšim modelih, je tudi ta pokrit z enoletno garancijo. Je bolj zanesljiv od drugih modelov v srednjem razredu, tudi če ni najboljši.

Slabosti

Če se ne odločite za KC3000, boste prihranili denar. A sem pridejo tudi nekatere pomanjkljivosti. KC2000 nima digitalnih kontrol. Prav tako nima notranje svetilke ali vratne zapore.

Potrebuje nekaj časa, da doseže pravo temperaturo, saj ne morete izbirati natančnih stopinj. Za iskanje približne nastavitve, ki bo ustrezala vašim pivom, morate uporabiti številčnico. Predlagamo vam, da dodate zunanji digitalni kontrolnik Johnson.

Coors, Miller, gumirane in zaobljene sodčke ni možno uporabljati s tem kegeratorjem.

Za uporabo sodčkov z domačim pivom boste potrebovali dodatno opremo.

Brezžični domofoni ne potrebujejo napeljave

Povečajmo varnost svojega doma

Razvoj moderne tehnologije nam je omogočil uporabo mnogih novih orodij, ki povečajo našo varnost in udobje, ko smo doma. Izmed najpomembnejših iznajdb so moderni domofoni, saj nam omogočajo dvosmerno komunikacijo z osebo, ki želi vstopiti v našo hišo ali stanovanje. Današnji svet je poln prevarantov in tatov, ki čakajo na priložnost, da nas okradejo.

Similar Posts: