Weber ponuja plinski žar model Spirit II 310

Dom

Weber ponuja model Spirit II, ki je posebej zasnovan za priključitev na zemeljski plin, če ga imate. Podjetje ne prodaja kompleta za preoblikovanje za linijo izdelkov Spirit II, zato žar na propan ne morete spremeniti v žar na zemeljskim plin, če si kasneje premislite. Kupiti boste morali novega. Zemeljski plin vam lahko dolgoročno prihrani denar, vendar ste omejeni s tem, kam lahko postavite žar.

Primarna površina pečenja na žaru Weber Spirit II E-310 je sestavljena iz dveh porcelanastih rešetk iz litega železa s skupno 3310 cm3 za peko. V našem testiranju smo ugotovili, da je to dovolj prostora za peko 24 10-centimeterskih burgerjev. To je velika površina za peko na žaru s tremi gorilniki in je eden od razlogov, zakaj smo E-310 izbrali za najboljši žar.

Globoke rešetke prihranijo prostor na vaši verandi ali terasi in še vedno omogočajo kuhanje velike količine hrane. Ko ni prekrit z burgerji, se lahko ta žar sooči s peko reber ali piščančjihi prsi primerne velikosti, čeprav boste morda morali rebra razrezati na pol, da jih lahko udobno namestite.

Edino razočaranje je, da gre v grelno omaro le okoli šest 10-centimeterskih burgerjev. Žari, kot je Char-Broil Stainless, lahko držijo do 10 burgerjev. Lepo bi bilo imeti večjo grelno omaro, vendar zmanjšana velikost omogoča lažje doseganje srednjih in zadnjih vrst žara, zato je to dober kompromis. Poleg tega se ogrevalna omara nahaja 6 centimetrov nad primarnimi rešetkami za kuhanje, tako da lahko hrano obračate z lopatico, ne da bi jo zadeli ob ogrevalno omarico. Polico lahko tudi zložite, ko je ne potrebujete.

 

Similar Posts: