Recept za BP kavo (kako pripraviti »Bulletproof« kavo)

Zdravje

Do zdaj ste se še odločali, ali boste poskusili BP kavo ali ne (in če ste tukaj, oba veva, da jo želite preizkusiti, kajne?)

Ideja o dodatnem jutranjem stimulansu zveni preveč vznemirljivo, ali ne? Popolnoma vas razumem.

Da bi kar najbolje izkoristili to pijačo, je potrebno »Bulletproof« kavo pripraviti na pravi način. Nisem izumil te mešanice, zato uporabljam recept, ki mi ga je dal Dave.

Recept za »Bulletproof« kavo (korak za korakom)

Skuhajte 1 skodelico kave (Dave predlaga uporabo filtrirane vode)

Dodajte 1-2 žlici »Brain Octane« olja ali kokosovega olja (tukaj lahko najdete različne vrste »Brain Octane« olja)

Dodajte 1-2 žlici naravnega, nesoljenega masla

Mešajte (po možnosti v mešalniku) 20 sekund

Uživajte v jutranjem koktajlu skupaj z destilirano vodo.

Tako preprosto je. Traja le nekaj minut. Kaj se zgodi potem je naval, ki mu sledijo ure in ure visoke ravni energije ter spektakularna bistrost.

In to je skrivnost nootropika »Bulletproof« kave.

Kdaj piti »Bulletproof« kavo?

Pogosto slišim, kako se ljudje sprašujejo, kdaj je najboljši čas dneva, da pijejo BP kavo.

Moje priporočilo je, da kavo pijete zgodaj zjutraj, po jutranji meditaciji / treningu / prhanju ali karkoli naredite po tem, ko se zbudite.

Ponavadi se zbudim okrog sedmih, zato pijem kavo okoli 7:30-8:00 zjutraj. Moja raven energije ostane zelo visoka nekaj ur, običajno do kosila okoli poldneva. To je tudi najbolj ustvarjalni del mojega dne, ko se lotevam večine mojih izzivov.

Ne priporočam vam, da BP kavo pijete po 15.00. Kofein ostane v telesu do 2 dni (čeprav večina izgine v približno petih urah). Pitje BP kave, ki je veliko močnejše od običajne kave, škoduje vašemu spanju. [3]

Enkrat sem jo poskusil ob 20:00 in nisem mogel zaspati do približno 03:00, zato vam resnično predlagam, da jo pijete zjutraj.

Similar Posts: