Po začetni postavitvi je zagon RYi2200 preprost

Dom

Po začetni postavitvi je zagon RYi2200 preprost. Za razliko od večine generatorjev, ki sem jih uporabljal, je to pravzaprav dokaj preprosto. Ni nobenih zapletenih postopov, le preprosto stikalo v bližini zagonske vrvice s tremi nastavitvami: izklop, start in zagon.
Če želite zagnati agregat, preklopite stikalo v način za zagon, nato pa nekajkrat potegnite vrvico.

OPOMBA: ob začetni nastavitvi in prvem zagonu nam je vzelo osem potegov, preden smo dobili enakomerno mirovanje motorja. Ko motor začne delovati v mirnem načinu, ga morate pustili v položaju »start« za kakšno minuto, da se ogreje. Po tem, ko je motor imel čas, da se ogreje, premaknite stikalo v položaj »zagon«: število vrtljajev bi se moralo povečati in pripravljeni ste začeti napajati svoje naprave, orodja itd.

NASVET: Kadarkoli je to mogoče, uporabite možnost mirnega delovanja. To bo prihranilo tono goriva in agregat bo pogosteje deloval tišje.

Ocenjena na 1800 delovnih vatov, RYi2200 ni nikakršna elektrarna, ampak bo napajala presenetljivo količino orodij in naprav. Skozi testiranje smo lahko napajali kompresorje, televizorje, hladilnik in celo mikrovalovno pečico. Ne bo osvetlila vaše celotne hiše, vendar to ni tisto, za kar je namenjena. RYi2200 je namenjen za potovanje in napajanje naprav, medtem ko ste na gradbišču, kampiranju itd.

 

 

Cena:
Pri skoraj 600 dolarjih je to ena izmed boljših ponudb, ki jih boste našli kjerkoli za agregat s takšno močjo. Če upoštevate njegovo kompaktno velikost in bogato ponudno funkcij, postane razlika med vrednostjo in ceno precej preprosta.

Similar Posts: