Premajhen prtljažnik? Kupite strešne nosilce!

Avtomoto

Vsi vemo, da je prostor v našem prtljažniku omejen, a vendarle prav vsakič, ko se odpravljamo na počitnice, vanj skušamo spraviti čim več prtljage. Ko nam ne uspe, zložimo spet vse kose prtljage iz prtljažnika in poskusimo znova. Včasih nam uspe, včasih pa se moramo s seboj vzeti kakšno stvar manj. To morda ne bi bilo potrebno, če bi bili na našem avtu montirani strešni nosilci, ki omogočajo prevažanje različnega tovora in poskrbijo za dodaten shranjevalni prostor!

Praktična, varna in pametna rešitev

Premajhnega avtomobilskega prtljažnika ne moremo povečati, lahko pa dodaten prostor v avtomobilu pridobimo tako, da za prevažanje različnega bremena in prtljage uporabimo še streho. Na njej je dovolj prostora za prevažanje do štirih koles, nekaj kompletov smuči ali nekaj potovalk prtljage. Zato so strešni nosilci več kot pametna izbira:

  1. Prihranijo vam prostor v prtljažniku.
  2. Omogočajo prevažanje koles in druge športne opreme.
  3. Nanje lahko namestite strešni kovček z veliko prostornino.
  4. So stabilni, trpežni in izredno praktični.
  5. Imajo zaščitno ključavnico, s katero je poskrbljeno za varnost.

Strešne sanke niso obvezne

Marsikdo je mnenja, da so strešne sanke, ki so serijsko pritrjene na streho avtomobila, nujne za to, da lahko na avto namestimo še strešne nosilce. Nekdaj je to držalo, a danes temu ni več tako. Proizvajalci so namreč za tiste avtomobile, ki nimajo takih strešnih sani, izdelali posebne strešne nosilce, ki se jih pritrdi direktno na streho avtomobila. Še bolj pa boste veseli podatka, da takšni strešni nosilci niso prav nič dražji kot tisti, ki se jih pritrdi na strešne sanke, pa tudi njihova montaža je hitra in čisto preprosta. Hkrati pa na strehi avtomobila po demontaži ne pustijo prav nobene praske ali sledi, torej jih lahko uporabljate brez skrbi!

Obvezen nakup pred odhodom na naslednje počitnice

Bliža se čas počitnic in lahko si predstavljate, da boste tudi letos s seboj želeli vzeti precej prtljage. Morda se vam je vmes povečalo število družinskih članov, kar pomeni še dodaten kup prtljage in druge otroške opreme, morda pa ste si s seboj na dopust želeli vzeti še kolo. Ni vam treba že vnaprej tuhtati o tem, kako bi vse to spravili v avto: čim prej si privoščite strešne nosilce in si tako zagotovite dodaten prostor!

Se odločate za nakup nosilca za kolo in niste popolnoma prepričani kako pravilno izbrati? Preberite si spodnje nasvete, ki vam bodo olajšali odločitev. Preberi več …

Similar Posts: