Vrhunski akumulatorji Topla za vsako vozilo

Avtomoto

Gladko delovanje vsakega vozila je odvisno od dobro delujočega akumulatorja. Vse električne naprave zahtevajo stabilen dotok električne energije, drugače imamo lahko težave. Pride pa sčasoma vedno trenutek, ko je potrebna zamenjava baterije, saj se čez čas iztroši zaradi mnogih dejavnikov. Vsako vozilo pa lahko brez težav spet spravimo v pogon s Topla akumulatorji. Z izjemno kvalitetnimi komponentami in visoko vzdržljivostjo bodo poganjali še tako zahtevne električne sisteme v osebnih in industrijskih vozilih.

Zgodovina podjetja Topla

Zgodovina Topla akumulatorjev sega nazaj v leto 1965, ko je bila prvič ustanovljena podružnica od Rudnik Mežica Holding z imenom TAB oziroma Tovarna Akumulatorskih Baterij. Vse to se je dogajalo v regiji, ki je splošno znana po svinčenih proizvodih že več sto let. Prvih 15 let je bilo podjetje licenčni partner proizvodnje za Švedsko, kar je omogočilo hiter razvod in izboljšavo tehnologij akumulatorjev.

Topla akumulatorji so tako pridobili status vrhunskih izdelkov, ki jih uporablja tudi vojska. Podjetje ima tudi proizvodnjo po mnogih delih Evrope, ter so znani po vseh delih sveta.

Večja zagonska moč

Ena izmed najbolj pomembnih lastnosti vsakega akumulatorja je zagonska moč. To je še posebej pomembno pri večjih vozilih, ki potrebujejo več moči, da zaženejo motor. Enako velja za moderne avtomobile, ki imajo veliko elektronike in zato potrebujejo stabilen dotok električne energije.

Prednost je tudi ta, da imajo Topla akumulatorji zaprt pokrov, kar jih varuje pred razlitjem ter pred zunanjimi vplivi. Tako kontakti, kot tudi vsebina baterije zdrži dolgotrajno uporabo, brez da bi izgubljali električno moč. Preko kontaktov je premaz z več funkcijsko prevleko, ki preprečuje luščenje prevodnega materiala.

Antifriz

Glavna naloga, ki jo ima antifriz, je hlajenje motorja. Obenem pa ima vgrajene tudi dodatne tehnologije, ki preprečujejo korozijo, rjo, nabiranje oblog, zmrzovanje cevi in druge nevšečnosti. Več informacij o antifrizu pa si s klikom na povezavo preberite v članku.

Večja varnost in udobje za voznike

Topla akumulatorji imajo veliko vgrajenih tehnologij, ki omogočajo bolj varno in udobno vožnjo. Prva inovacija, ki pride izredno prav na dolgih vožnjah je indikator napetosti. Tej tehnologiji se pravi Magic Eye in omogoča, da je možno kadarkoli preveriti stanje napolnjenosti. Tako lahko vozniki na dolgih poteh preverijo zdravje akumulatorja ter se tako prepričajo, da lahko uspešno dokončajo vožnjo.

Proti-eksplozijski vložki pa varujejo pred plamenom in iskram iz okolja, ki bi lahko povzročili požar. Naše vozilo je tako vedno zavarovano pred nezgodami, ki jih lahko povzročijo nepričakovane okoliščine.

Topla akumulatorje lahko zasledimo na spletni strani www.silux.ba, kjer imajo v ponudbi tudi ogromno druge avtomobilske opreme.

Similar Posts: