Zaščitimo svoj mobilni telefon pred poškodbami

Tehnologija

Mobilni telefoni so postali skoraj nujen pripomoček za vsakodnevna opravila. Vsako leto smo lahko priča vedno bolj zmogljivim modelom, ki imajo močnejši procesor, grafiko, večji zaslon ter hitrejši dostop do spleta. Tako so pametni telefoni postali direkten nadomestek za računalnik, saj jih lahko uporabljamo za poslovne in osebne namene. Res pa je, da je ta napredek v tehnologiji tudi podražil vse naprave, saj dandanes lahko odštejemo tudi celo plačo za nov model telefona. Tako je pametno, če kupimo etui za telefon, da zaščitimo svojo novo investicijo pred možnimi poškodbami.

Občutljivost zaslona in drugih komponent

Dejstvo je, da imajo pametni telefoni vedno večje zaslone. To je odlično, saj lahko tako počnemo tudi več opravil hkrati. Večja delovna površina pa tudi pride z eno veliko slabostjo – večjo občutljivost. Velike zaslone lahko tako hitro popraskamo ali udarimo, kar povzroči razpoke.

Etui za telefon pa zaščiti občutljivo steklo ter druge komponente, kot so gumbi za upravljanje pred:

  • Politjem tekočine
  • Žepnim peskom, ki popraska tudi najbolj odporne zaslone
  • Potencialnimi poškodbami udarcev
  • Vročim in razgretim površinam, ki lahko načnejo zdravje ohišja

Nimamo dodatne garancije za telefon

V zadnjih letih lahko opazimo, da so nekateri proizvajalci telefonov ponudili možnost nakupa dodatne garancije. To je sicer zelo dobrodošlo, vendar si tako ustvarimo dodatne mesečne stroške, ki pa niso potrebni. Etui za telefon je izredno ugoden za nakup, poleg tega pa bo ubranil našo napravo pred veliko nevarnostmi. Tako ne bomo potrebovali plačevati dodatno garancijo in čakati na popravilo telefona, saj ga ne bomo mogli zlahka poškodovati.

Boljša obstojnost na različnih podlagah

Moderni pametni telefoni so narejeni iz posebnih zlitin, kot tudi aluminija. To jih naredi neprimerne za veliko različnih podlag, saj hitro zdrsnejo in padejo na tla. Tako tudi pride do veliko počenih ohišij, razbitih zaslonov ter drugih poškodb. Z etuijem pa močno povečamo frikcijo, ko odložimo telefon na katerokoli podlago. Tako lahko našo napravo pustimo na mokri mizi, kamnu ter drugih podlagah, saj bo obdržal svoj položaj. Obenem pa ga tako tudi zaščitimo pred okolijskimi dejavniki, kot je vlaga, vročina ipd.

Naš telefon bo imel unikatni izgled

Tudi, če imamo starejši mobilnik, bomo z etuijem za telefon izboljšali njegov izgled. To nam omogoči, da ga bomo lahko hitro prepoznali v gruči naprav doma ali v službi. 

Odlično ponudbo etuijev lahko najdemo na spletni strani www.gizzmo.si, kjer lahko zasledimo tudi veliko dodatne opreme za vse vrste mobilnih naprav.

Hočeš zaščititi svoj GSM telefon pred poškodbami ali pa želiš, da postane edinstven modni dodatek? V obeh primerih so ti na izbiro najrazličnejši ovitki, etuiji in torbice za mobitele. Preberi več …

Spletno oglaševanje poskrbi za boljšo prodajo. Včasih je veljalo pravilo, da podjetje ne obstaja, če nima svoje spletne strani. Danes podjetje ne obstaja, če ne oglašuje na spletu. Preberi več …

Similar Posts: